Wat 8 jaar geleden begon als creatieve uitlaatklep, is uitgegroeid tot een echt “grote mensen”-bedrijf. 

Zonder dat we het doorhadden, werkten we toe aan het beleven van onze droom; namelijk een eet-ontmoetingsplek opzetten met zijn tweeën. Maar we kregen zoveel meer: met behulp van onze bakes & cakes waren we (bijna) getuige van de geboortes van jullie kinderen, jullie bruiloften, maar ook sterfgevallen. Allemaal momenten waar jullie een taart van ons bij wilden. We voelden ons keer op keer vereerd. Niet alleen om ons Jillicious aandeel, maar juist ook om het verhaal erachter dat jullie met ons deelden. Het waren stuk voor stuk bijzondere momenten. 

Natuurlijk was het niet allemaal rozengeur & maneschijn. Zo werd er bijna ingebroken, hadden ze onze fooien-monkey gestolen, en ging onze mixer de dag voor een bruiloft kaduuk. Maar ook de paar keren dat we ‘nee’ moesten zeggen tegen een taartopdracht, omdat we of op vakantie waren of omdat we niet met fondant werkten, waren niet leuk voor ons. Gelukkig kwamen die momenten niet vaak voor. 

Hoe vaak we per week wel niet te horen kregen “jullie zitten wel erg verstopt” of “weten ze jullie wel te vinden”. Dan moesten we lachen en zeiden we “we zijn een goed bewaard geheim, ssst niet doorvertellen. We zijn niet voor niks een #secrethotspot.” Nee, we hadden geen klagen of mensen ons wel wisten te vinden. Integendeel, we hebben ons een slag in de rondte gebakken de afgelopen jaren. Soms lag Jill in bed en smeerde ze nog taarten af in haar dromen. 

Nu horen we jullie denken “waarom spreken zij toch steeds in de verleden tijd?”. We durven het bijna niet te zeggen. Het moment waarvoor we lang hebben gevreesd, is eerder daar dan we hadden gedacht & gehoopt:

WIJ.GAAN.STOPPEN. Jillicious Goods sluit haar deuren, voorgoed.

Het was geen geheim dat we “maar” 5 jaar op deze plek mochten blijven. We hebben lang gezocht naar een passend alternatief. Maar we hebben ons langzaamaan neer moeten leggen bij het feit dat Jillicious Goods daarna geen doorgang meer zou hebben. Simpelweg, omdat we eenzelfde investering niet meer konden opbrengen op een andere, grotere locatie. Niet alleen op financieel vlak, maar vooral ook op persoonlijk vlak zou deze investering te groot zijn. Alhoewel we met zijn vieren (samen met jullie!) volop genoten hebben in deze achtbaan, is het nu tijd om even gas terug te nemen en even écht alleen met zijn vieren te zijn. 

En toch, Jillicious Goods kunnen we niet zomaar achterlaten, het is immers ons derde kind. Maar afstaan aan iemand anders is ook geen optie. Jillicious Goods is voor ons Arjan, Kingston, Zara & Jill; It’s a fourpackage deal. 

Hoe tof was het dan ook om Ilham onze #milkbar binnen te zien lopen. Met hetzelfde vuur in haar ogen, de passie, de bevlogenheid, wauw! Zij bakt de lekkerste cheesecakes waar wij jaloers van worden. Ze heeft -nog- geen webshop, maar bestellen kan zeker wel. Check haar op instagram, facebook of e-mail onder de naam Sayfsbakery. Deze Amersfoortse is al meer dan bekend buiten Amersfoort, maar is nu klaar om ook jullie harten te stelen met haar heerlijkheden. 

Niemand liever dan zij zien we graag op onze #secrethotspot zitten. Maar. Haar huis puilde ook uit. Net als bij ons toendertijd. Ze had dringend werkruimte nodig. 

Als in. NU. 

Nou ja, eigenlijk gisteren, en nou kunnen wij best veel, maar terug in de tijd gaan is “a whole other ballgame”. Dus dan in ieder geval zo snel mogelijk. En dat “zo snel mogelijk” is uiteindelijk 16 september 2019 geworden. Dan zal zij met haar ‘Sayfs Bakery’ de ruimte vullen. 

Dat betekent dat zaterdag 14 september 2019 om 17:00u de deuren van onze #milkbar definitief zullen sluiten. 

Maar, wij zouden Jillicious Goods niet zijn als we dat niet Good zouden doen. De komende 2 weken is de vitrine tot de nok gevuld met onze jilliciousness en gaan we zaterdag 14 september out with a BANG, don’t miss it!

We enjoyed the ride!

Arjan & Jill

Kigston & Zara

SPAARKAART

Volle spaarkaarten zijn nog tot 14 september in te wisselen tegen cakes, bakes & all the other Jillicousnesses. Hele taarten graag wel van tevoren bestellen. Giftcards kunnen ook tot 14 september worden verzilverd. 

© 2013 - 2020 Jillicious Goods | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren