Sugarhill Gang

Op 1e kerstdag 2015 is de Sugahill Gang "opgericht" (het hele verhaal kan je hier lezen). Wat eigenlijk een noodkreet voor meer lichaamsbeweging was, is nu langzaamaan een begrip aan het worden. Mensen willen zich aansluiten om zo de trotse drager te mogen zijn van de 'Sugamomma'of 'Sugardaddy'-shirts. Maar daar is het ons natuurlijk niet om te doen. Wij (Arjan & Jill) willen laten zien dat sporten goed samen kan met "Het Goede Leven" volgens het Jillicious Goods- principe (lekker eten & drinken met mensen die je liefhebt om je heen). Je momenten kiezen en dan ook goed (lees: kwaliteit) genieten is het devies.

Door middel van motivatie apps, facebook posts, leuke sportevenementen proberen we de Sugarhill Gang in beweging te krijgen én houden. Plezier, positiviteit & het beste uit elkaar halen is hierin de kern. Nee, we zijn echt geen sekte, en nee het is geen lidmaatschap en nee wij zijn zelf echt niet heiliger dan de paus. Ik bedoel, een slice sticky toffee met warme toffeesaus kan toch niemand weerstaan?! Maar, mocht het nu ook bij jou lichtelijk beginnen te kriebelen, aarzel niet, mail ons en wie weet sta jij de volgende keer ook als een blij ei te pronken met je medaille op de foto.

Arjan & Jill

 

ps. het eerstvolgende event waar je ons kan vinden, aanmoedigen of -doe es gek- zelf meeloopt is: de Marathon Amersfoort op zondag 18 juni.  Er staan nog meer leuke uitdagingen gepland voor 2017, dus houd deze pagina (of facebook of instagram) in de gaten.

  

 

 

© 2013 - 2018 Jillicious Goods | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie