Wij zijn een jong familiebedrijf dat zich specialiseert in homemade bakes uit de Engels/Amerikaanse en soms zelf Australische keuken. Wij zouden Jillicious Goods niet zijn als we hier geen Jillicious twist aan zouden geven.

Wat begon als een hobby en creatieve uitlaatklep van Jill (zie het blog), liep al snel uit de hand. Avond aan avond stond ze in de keuken om voor een groep schare fans en horeca te bakken. Het was tijd voor de next step, een “echte” werkplek buitenshuis. Getipt door een trouwe klant, kwamen we terecht in het hart van Amersfoort. Een ware #secrethotspot die er om vroeg om niet alleen voor onszelf te houden. Zo groeide onze droom om een #MILKBAR te openen, een plek waar je niet alleen je “sweet cravings” kon bevredigen, maar ook gewoon even kon zitten, kletsen en misschien zelfs even bijkomen van het jachtige leven. 

Op 11 februari 2016 ging de #MILKBAR officieel open en sindsdien hebben we al veel oude én nieuwe fans mogen verwelkomen. Het is een plek waar je Jill vooral zult vinden bij de mixer of de taartdraaitafel, en Arjan met zijn happy face as always vertrouwd bij de vitrine om je Jillicious box te vullen. Maar beiden zijn we altijd in voor een gesprekje of een leuke nieuwe bakuitdaging.

Achter de schermen denken onze kinderen actief mee over nieuwe creaties én hebben ze de zware taak om deze ook voor te proeven…

Op 14 september 2019 sloten de deuren van onze geliefde #MILKBAR voorgoed. Wait, what just happened? Check the full story here

Sinds januari 2020 is Jill werkzaam als allround Salty Momma bij QliCHEF. Langzaamaan neemt de Sugar Momma in haar meer plek in zijn assortiment. Nieuwsgierig geworden? Check snel zijn website!

Arjan & Jill

Kingston & Zara

       

© 2013 - 2020 Jillicious Goods | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren